Hirdetés

Így néznek ki Batman ellenfelei a Square Enix szerint

|

A Square Enix által megálmodott, Play Arts Kai stílusú Batman gonoszok egytől-egyig úgy néznek ki, mintha a rémálmainkból léptek volna elő, élen Jokerrel.

Hirdetés

A Square Enix időről-időre meglep minket valami olyannal, amitől a szerkesztőség egyik felének lidérces rémálmai lesznek, a másik viszont már keresi a megrendelőgombot. A Play Arts Kai figurasorozatukkal azt tűzték ki célul, hogy az ismert karaktereket egy egészen másfajta stílusban, sokkalta sötétebb, esetenként elborultabb változatban mutassák be. 

Legújabb kiszemeltjeik Batman legfőbb ellenlábasai. Az alábbi galériában az újragondolt Jokert és Kétarcot nézhetitek meg közelebbről pár kép erejéig, de csak óvatosan! A legfinomabb szó a közel 30 centiméteres karakterek kinézetére a nyugtalanító, ugyanis míg a Bűn Bohóca olyan, akár egy kényszerzubbonyos, Denevéremberre emlékeztető lila őrült, addig Kétarc simán felcsaphatna zombi-Batmannek is. Ehhez nagyban hozzájárulnak a figurákhoz mellékelt kiegészítők is, a fotókon láthatjátok a kellékeket: 

A hátborzongató Jokert és Kétarcot ti is hazavihetitek az éjjeliszekrényre a Square Enix boltjából (előbbit 2017 márciustól, utóbbit már idén decembertől) körülbelül 56 ezer forintot kóstálnak darabonként. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)