10 kiváló játék 4000 forint alatt a Steam vásár kínálatából

|

Párszázas menüt nem tudunk ajánlani, de a varázslatos 10 eurós árcédula alatt bőven vannak csodálatos címek.

Hirdetés

Múlt héten indult a Steam 2024-es tavaszi vására, ahol régi és új csodákat tudunk beszerezni jelentősen nyomott árakon. Ugyan valóban jól hangzik 60 euró helyett 30-ért beszerezni mondjuk a Hogwarts Legacy-t, de még mindig nem fillérekről beszélünk.

Szerencsére azért 30 eurónál olcsóbban is találhatunk gyöngyszemeket, ha egy kicsit mélyebbre kotrunk az akciós kínálatban, és ha a forint árfolyama nem akar tovább romlani, akkor kimondhatjuk, hogy 4000 forintért is akad jó pár olyan alkotás, amelyet mindenképpen érdemes beszerezni, ha eddig valamilyen titokzatos módon kimaradtak volna az életetekből.

Hirdetés

A lenti linkeken ajánlunk most nektek 10 kiváló címet, melyeket 10 euró (jelenlegi árfolyamon 3946 forint) alatt tudtok megvásárolni.

Az akciós árak március 21-ig élnek. A Steam tavaszi vásárának utolsó napjaiban vagyunk, így tényleg érdemes lesz hamar megpakolni a bevásárlókosarakat és a kasszákhoz vonulni velük.

Ha van olyan ajánlat, ami szerintetek megérdemelné a figyelmet, ne féljetek megemlíteni azt a kommentek között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)