Ha szereted a különleges autós játékokat, akkor a Heading Out olyan élményt kínálhat, amelyben még nem volt részed

|

Szerepjátékos elemek, érdekes sztori, és állejtő körítés vár minket ebben a fura játékban, amely mindenképpen figyelmet érdemel.

Hirdetés

Két Street Fighter 6 meccs között néha szeretek elveszni a bűnös élvezetek, vagy extrém hangulatú, egyedi érdekességek kincsestárában, melyben ott lapul néha egy-egy autós móka is. Ebben a műfajban főképp a kommersznek is mondható Forza Horizon a választott lelki mérgem, de a Heading Out most gyorsan a kívánságlistám tetejére repült, ahogy megláttam az előzetesét. A cucc alapvetően egy autós játék, de nagyon messze van a Horizon fesztivál lüktető technójától és a sivatagi száguldás örömétől, valami egészen új élménnyel kecsegtet.

A játék azzal kezdi a sztorit, hogy feltesz neked egy pár kérdést, köztük olyan személyes témákkal, amelyek legnagyobb félelmeidet kutatják. A válaszadás után meg kell tervezned Amerikán keresztüli útvonalad, majd nyomhatod is a gázpedált. Menet közben a történetet képregényes panelek tárják eléd, a játék egészét pedig fekete-fehér, stilizált körítésben kapod, ami még eddig soha nem látott elegyet képez.

Hirdetés

Így tessék elképzelni mindezt:

Az egész egy elképesztően hangulatos élménynek ígérkezik, amelyet hamarosan mind ki is próbálhatunk majd. A Heading Out megjelenési dátuma 2024. május 7., így sokat nem kell várnunk az indításra.

Nektek hogy tetszik a különleges hangulatvilág? Adtok neki egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)