Terminator: Dark Fate - Defiance, Helldivers 2 és King Arthur: Legion IX - ezzel játszunk a hétvégén

|

A következő pár napban háborút vívunk az emberiség kiirtására törekvő Skynet gépei, a bolygókat letaroló bogarak és robotok, valamint az Avalont elfoglaló sötét erők ellen.

Hirdetés

Egész héten arra vártunk, hogy végre engedelmeskedni tudjunk, amikor nevünkön szólít a kötelesség: van, aki az emberiség túléléséért ragad fegyvert, más a demokrácia védelmében száll harcba, de Róma dicsőségért küzdeni is legalább ennyire nemes cél.

HP - Demokratikusan élvezem a Helldivers 2 világát, de nem annyira, mint mazur, aki folyamatosan próbál a harctérre csábítani, és a szabadság ellensége vagyok, ha nem érek rá. Pocsékul is érzem magam ettől, szinte már antidemokratikus elem vagyok, rovarbérenc bomlasztó, mocskos kis hippi. 

Paca - Minél többet játszom vele, annál jobban élvezem a Helldivers 2-t, pedig messze nincs még annyi tartalom és változatosság benne, amennyit elbírna. Ha pihenőt tartanék, az Expeditions: A Mudrunner Game-mel teszem, aminek a fejlesztők szerint 100 órás a kampánya - még nem tartok ott, hogy ezt megerősíthessem vagy megcáfolhassam.

Csirke - Továbbra is Final Fantasy VII Rebirth pörög, nincs megállás, amíg az utolsó kis apróságot is ki nem sajtoltam a játékból. 

Hirdetés

krisftvarg - Egy készülő anyag kapcsán jött velem szembe a Sekiro: Shadows Die Twice, bár tegyük hozzá, amúgy is elég régóta szemezgetek már vele. Sokáig ódzkodtam egyébként a műfajtól, mint sokakat, engem is az Elden Ring vett végül rá arra, hogy tegyek vele egy próbát. Mondanom sem kell, azonnal beszippantott a játék, és most kezdem ugyanezt érezni a Sekirónál is. Egy hosszú és kihívásokkal teli út kezdete ez, a következő hetekben mindenképpen számot adok majd a haladásról.

Zs - A 2018 óta gyártott LG tévék nagy részén most 3 hónap ingyen Apple TV+ tagság jár, én pedig boldogan éltem az ajánlattal, mert szerény véleményem szerint a cupertinóiaké most az egyik legjobb streamingplatform, legalábbis ami a jó és a vacak tartalmak arányát illeti (khm, khm...Netflix). Az ajánlat egyetlen hátulütője, hogy játékokra így már biztosan nem marad idő, pörgetni kell az ingyen kapott műsorokat.

Szada - A Terminator: Dark Fate - Defiance-t nyüstölöm rendületlenül, ugyanis nem adja könnyen magát. Még a legkönnyebb fokozaton is igazságtalan, szívatós, unfair. Ilyen módon hűen tükrözi az emberiség kétségbeesett és kudarcra ítélt harcát a gépekkel szemben, de azért az arányokat érdemes lett volna megtalálni a szórakoztató kihívás és a kellemetlen agyvérzés-okozás között. 

Hunter - Final Fantasy VII lázban égek! Bár PS5-öm nincs, de a Remake-nek már a felénél járok, aztán vár még rám a Crisis Core és az FFVII eredeti végigjátszása a Seventh Heaven modcsomaggal. Lesz mit játszanom a következő napokban, amíg próbálok bujkálni a spoilerek elől.

Kaci - Úgy terveztük a cimboráimmal, hogy a hétvégén végre belekezdünk a Frosthavenbe, és valószínűleg a következő két évben nem is játszunk másik társasjátékkal. Egy betegség azonban közbeszólt, így a közös játék elmaradt, ráadásul ebben a taknyos időben kimozdulni se nagyon tudok a kutyával a lakásból, szóval marad a jó öreg kötélhúzás a parkettán. Nem mintha ezt nem élvezném, de értitek...

Chava - Ezen a hétvégén egérre és billentyűzetre cserélem a kontrollert, miközben fejest ugrom a NeocoreGames megjelenés előtt álló játéka, a King Arthur: Legion IX korai verziójába. A helyszín újfent Avalon, csakhogy ezúttal élőhalott római legionáriusoknak parancsolok, miközben a King Arthur: Knight's Tale-ből örökölt játékmeneten végrehajtott változtatásokkal ismerkedem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)