Hirdetés

Super Mario Galaxy 2 játékmenet trailer

|

Shigeru Miyamoto és kreatív csapata minden olyan játékelemet belezsúfolt a Super Mario Galaxy 2-be, melyről lemondtak a bemutatkozó epizódban.

Hirdetés

Mario megunhatatlan! Kijelentésünket alátámasztják a Nintendo E3 konferenciáján leleplezett vadonatúj Mario játékok. Először a New Super Mario Bros. Wii címre keresztelt feldolgozásról szereztünk tudomást a platformholder sajtóeseményén, majd percekkel később bemutatták a Super Mario Galaxy folytatását.

Mindkét alkotás kizárólag otthoni környezetben, egyszóval Wii rendszereken hajlandó felfedni bájait, talán ezzel senkinek sem okoztunk hatalmas meglepetést. Habár a Super Mario Galaxy 2 megtartotta a tradicionális Mario elemeket, fejlesztői nyilatkozatok szerint „több mint 90 százaléka” vadonatúj tartalomnak minősül. Megjelenésére valamikor a következő esztendőben számíthatunk, addig is érdemes megtekinteni a Super Mario Galaxy 2 gameplay trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)