Hirdetés

Az E3 előszele Skyrim: Dawnguard trailert hozott

|

A Skyrim régóta várt, kiegészítő méretű DLC-je az információmorzsák és képzeletünk után mozgóképen is megmutatja magát.

Hirdetés

A Skyrim DLC-jének legelső információi már május elsején napvilágot láttak, de a csomag nevén, feltételes premierjén és célzott platformjain kívül szinte semmit nem tudtunk meg róla.

A Bethesda bejelentése alapján a népszerű szerepjáték legelső DLC csomagjának címe Dawnguard lesz és valamikor a nyár folyamán fog megjelenni Xbox 360-re, majd nem sokkal később a PC-s és PlayStation 3-as tulajok is bekapcsolódhatnak a mókába. A fejlesztők már akkor azzal borzolták az idegeinket, hogy a DLC előzetesét közvetlenül az E3 előtt kapjuk kézhez, egy nappal sem korábban, de részletes információáradatot még ne várjunk tőlük. Annyi azért kiszivárgott, hogy a Dawnguard 1600 MS pontba, vagy 20 dollárba fáj majd megjelenésekor.

Természetesen a Bethesda is képviselteti magát a hamarosan rajtoló rendezvényen és ha nem is sokkal többet, de néhány új információt csöpögtetnek a Dawnguard DLC-ről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)