Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - bővülhet a platformlista

|

Egy érdekes kép tűnt fel a neten, amely szerint a Call of Duty: Advanced Warfare több embernek okozhat örömet majd. Már ha valódi a kép.

Hirdetés

A Nintendo Wii U nem az a konzol, amelyre tripla A kategóriás címek érkeznek, de egyelőre úgy néz ki, hogy a nemrégen bejelentett Call of Duty: Advanced Warfare megjelenhet rá.

Az Activision természetesen idén is részt vesz a Los Angelesi Electronic Entertainment Expón, és ahogy jó kiállítóhoz illik, bejelentette azokat a címeket, amiket visz a fejlesztők/kiadók össznépi bulijára. Természetesen az új Call of Duty is köztük van, de ami érdekesebb, a platformok között szerepel a Nintendo Wii U is.

Szerintetek a Wii U hardvere megbirkózna a játékkal?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)