Hirdetés

Destiny - ezekkel a játékmódokkal indulunk

|

A Bungie nyilvánosságra hozta a Destiny játékmódjait. Magányosan, együtt, egymás ellen, vagy csak úgy kedvtelésből is nekivághatunk a galaxisnak.

Hirdetés

A Destiny megjelenésére még szeptember 9-ig várnunk kell, de addig még rengeteg infó mellett egy béta és egy E3 2014 is lefolyik a Dunán. A Bungie ígéretei szerint ajúniusi eseményen játszható állapotban lesz a Destiny.

A MoreConsole-s összerakott egy videót arról, hogy milyen játékmódokkal indul majd el a Destiny. Ezt a videót maga a Bungie is megosztotta, úgyhogy valószínűleg pontos információkat tartalmaz. A hírek szerint a játékbeli navigációs rendszerrel, a Directorral választhatunk majd a játékmódok közül.

Ha bármilyen kötöttségek nélkül szeretnénk nekimenni a Destiny világának, akkor a Patrol módot érdemes választani, ahol szabadok lehetünk és felfedezhetjük az egész univerzumot. Természetesen van egy kampány is, amit majd a történet visz előre és ezt az élményt megoszthatjuk majd két pajtásunkkal is.

A Strike küldetésekről már beszéltünk korábban, ebben a játékmódban egy háromfős fire-team tagjaként látogatunk meg egy-egy területet, ahol kinyírunk mindenkit. Ennek a hardcore verziója a Bounty, ami az MMO-kból ismert Raidekhez hasonlít. Többen vagyunk, erősebb a boss, de több is a loot.

A Destiny előzetesünkben is írtunk róla, hogy a Bungie tervez valamiféle PvP-t is a játékba. Azóta kiderült, hogy a Fraction Wars-ban különböző frakciókat hívhatunk csatázni, de egyelőre csak annyit tudunk róla, hogy nem lesz az első pillanattól fogva elérhető.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)