Hirdetés

Dying Light 2 - az idei E3-on ismét láthatjuk majd a játékot

|

Természetesen a Techland vadonatúj zombis kalandja is ott lesz a nyáron esedékes bulin.

Hirdetés

Egészen remek játék lett a lengyel fejlesztésű Dying Light, ami ötvözte a zombik mészárlását a parkourral, mindezt pedig egy nyílt világban tálalta nekünk a Techland. Ezért is örültünk, amikor tavaly bejelentésre került a folytatás, amiről hamarosan még több mindent tudhatunk meg.

Hirdetés

A tavalyi E3-on láthattuk először a Dying Light 2-t, amiről már akkor kiderült számos fontos részlet, és az elmúlt hónapokban is folyamatosan érkeztek róla az információk. Most pedig újabb jó hír érkezett, ugyanis a fejlesztők bejelentették, hogy az idei E3-ra is kiviszik a játékukat, és bizony bőven tartogatnak újdonságokat a játékosok számára.

A srácok nem részletezték, hogy mi mindenre számíthatunk, de nagy valószínűséggel belekukkanthatunk majd a játékmenetbe, és talán arra is van némi esély, hogy elárulják nekünk a megjelenési dátumot.

Ti várjátok már a Dying Light 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)