Hirdetés

E3 2013 - a Sony is beerőszakolta magát a nulladik napra

|

A vége az lesz, hogy az összes nagy bemutató és bejelentés még az E3 előtt lezajlik. Június 10-én a Microsoft bemutatója után a Sony is saját eseményt tart - ezt most jelentették be hivatalosan.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az E3 idén június 11. és 13. között a Los Angelesben található Convention Center falai között csábítja a tömeget, de a nagyok már korábban kezdik a versenyt. A Microsoft next-gen Xbox bemutató keretében június 10-én szeretné elkápráztatni a világot, ezt persze a Sony sem hagyja annyiban.



Be is jelentették most gyorsan, hogy ők is az E3 előtti napot választották saját konferenciájuk megrendezésére, helyi idő szerint délután 6-kor mutatják be a PlayStation 4 konzolt a nagyérdeműnek (a Microsoft esemény reggel 9:30-kor indul). Ugyanezen a napon két másik nagy esemény is várható: a Ubisoft és az Electronics Arts is tart előadást, lehetséges, hogy a három napos rendezvényre már nem is marad olyan sok meglepetés. Mindig ez a rohanás...

A Nintendo, a Valve, és a 2K Games egész biztosan nem kavar bele ebbe a versenybe, ha ez vigasztal valakit, minket mondjuk pont nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)