Hirdetés

E3 2013 - exkluzív képek mazurtól

|

Az E3 alatt a GameStar folyamatosan tolja az exkluzív tartalmat nektek a hírek mellett. Most mazur köszön be éppen egy csomó fotóval.

Hirdetés

Nehéz dolog az, ha az embernek gyorsan és hatékonyan kell mindent elmondania. Kint vagyunk Los Angelesben, én pedig még várom a lehetőséget, hogy az itteni technika felnőjön a feladathoz, és végre megoszthassak veletek mindent a GSO-n az E3 hírek kapcsán. 

Addig is most itt állunk a Microsoft konferencia előtti sorban, nagyon hideg van, és kezdek ordas éhes lenni. Csináltam gyorsan a még teljesen üres E3 csarnokban némi ízelítőt, ebből már sejthető, mit is tol majd az ipar az arcunkba a következő napokban.

aDaM, EndreMan is úton, velük kicsit mostoha volt az élet, de erről ők úgyis meséltek már, inkább nézzük meg a szép képeimet együtt.

Ha még több képet szeretnél látni, akkor kattints ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)