Hirdetés

E3 2013 - Tekken Revolution képek

|

Már screenshotokon is láthatjuk, hogy fog kinézni az ingyenesen játszható Tekken. Ráadásul megjelenési dátumot is tudunk.

Hirdetés

Az új generációs konzolok megjelenése nem jelenti a jelenlegi generáció végét, az Xbox 360 és a PlayStation 3 ugyanakkor mégis átmegy némi változáson, ami főleg a digitális platformokat érinti.

Az idei E3-on több játéknál is bejelentették, hogy ingyenesen játszható lesz. Így van ez például a Killer Instincttel is, de ha már a verekedős játékoknál vagyunk, ne feledkezzünk meg a PlayStation 3-exkluzív Tekken Revolutionről sem, amit már akár ma is letölthettek és kipróbálhattok. A Namco azonban nem áll meg itt...

A Tekken Revolutionben nyolc karakter kapott helyet, alighanem a nyolc legnépszerűbb: itt van Paul, King, Alisa, Lars, Lili, Marshall, Asuka és Steve. Nekem mondjuk hiányzik Xiaoyu, Yoshimitsu, sőt még a kevésbé hatékony Panda is, de nem kizárt, hogy később - némi juttatásért - ők is feloldhatóak lesznek. A játékot a gép ellen Arcade módban, vagy más játékosok ellen online is játszhatjuk. A harcosoknak egyébként van három fejleszthető tulajdonsága, ami újdonság a széria történetében: erejüket, kitartásukat és életerejüket is növelhetjük. Gyönyörködjetek a képekben alább, majd szaladjatok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)