Hirdetés

E3 2014 - A Sony volt vezetője a SpikeTV-vel elemez

|

A Sony Computer Entertainment America volt igazgatója lesz a Spike TV szakértője az idei E3-on. Ha valaki, akkor ő jól átérzi a bejelentések súlyát.

Hirdetés

Még márciusban számoltunk be arról, hogy a SCEA igazgatója 19 év után otthagyja a céget, hogy más irányba folytassa karrierjét. A Sony amerikai részlegének vezetője nem tűnt el teljesen, sőt, az idei E3-on többet lesz képernyőn, mint bárki más.

A Spike TV All Access műsora nemcsak a tévécsatornán, hanem a gametrailers.com-on is élőben követhető lesz. A műsorban az egyes stúdiók konferenciái előtt és után szakértők elemzik majd a látottakat, véleményezik a bejelentéseket. Idén Jack Tretton a maga 25 év szakmai tapasztalatával lesz az, aki megmondja a tutit.

"Minden E3-on ott voltam, de az idei teljesen más lesz. A Spike csapatával egy remek kis műsort fogunk összerakni. A rajongók közül figyeljük majd a bejelentéseket, alig várom, hogy kiderüljön, mit tesznek az asztalra a nagyágyúk." - mondta Tretton.

Az E3 eseményeit természetesen mi is élőben követjük majd, hogy mindenről azonnal be tudjunk nektek számolni. Ti várjátok már az expót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)