Hirdetés

E3 2016 - bemutatkozott a Titanfall 2 két új titánja

|

Az EA Play során a Respawn felfedte a Titanfall 2 új titánjai közül az első kettőt, amiket most kicsit közelebbről is megismerhetünk.

Hirdetés

Az Electronic Arts a saját E3-as eseményén a Titanfall 2-t szinte minden aspektusából megmutatta, hiszen láthattuk a többjátékos részt akcióban és belekóstolhattunk az izgalmasnak ígérkező kampányba is. Az sem elhanyagolható, hogy milyen titánokkal zúzhatunk majd a játék egyes részeiben, így a Respawn bemutatott két új melákot. 

Összesen hat új titán kap helyet a Titanfall 2-ben. A most bemutatott kettő az Ion és a Scorch névre hallgatnak. Ion fegyverei a lézerre építenek, a központi energiarendszere az alapja minden támadó és védekező képességének. Elsődleges fegyvere a Splitter Rifle, egy gyors tüzelésű energiapuska, ami az energiarendszer erejét kihasználva képes leadni egyszerre három halálos lövést is. Ion különleges képességei között megtaláljuk az erre építő Laser Shotot, a lézeres robbanó aknák szórását lehetővé tevő Tripwire-t, a bejövő tüzet elnyelő és az ellenfélre visszaverő védekezési eszközt, a Vortex Shieldet és az elementáris erejű, órási lézersugarat, a Laser Core-t. 

A másik titán, a Scorch a harcban a tüzet hívja segítségül. Képességeit kombinálva képes rá, hogy előkényszerítse ellenfeleit a fedezék mögül vagy csapdába csalhatja őket a maximális sebzés érdekében. Elsődleges fegyvere a T-203 Thermite Launcher, amely termit lövedékkel borít lángba és emészt fel mindent, amit eltalál. Olyan hasznos képességekkel bír, mint a Firewall, amivel tűzfalat képezhet az ellenfél előtt/mögött, az Incendiary Trap lehetővé teszi számára a gyúlékony gázpalackok alkalmazását, a Heat Shield nevezetű pajzs megolvasztja a beérkező lövedékeket, miközben sebzi a közeli ellenségeket, a Flame Core pedig egy hatalmas tűzhullámot generál, amely mindent megsemmisít, ami az útjába kerül. 

Nem csak a titánok, a pilóták is kiegészülnek. Az úgynevezett "Tacticals" gyűjtőnév alatt speciális képességekkel ruházhatjuk fel a karakterünket: a Grapple (csáklya) használatával magunkhoz ránthatjuk az ellenfeleket és könnyebben elérjük a nehezebben megközelíthető helyeket; a Pulse Blade halálos fegyver és egyben szonár impulzust bocsájt ki, amivel érzékelhetjük az ellenséget; a Holo Pilot pedig egy tükörképet hoz létre, amely tükrözi az utolsó mozdulatunkat. 

Érdekes még, hogy a Respawn fejlesztői Scorchra fiúként, Ionra pedig lányként hivatkoztak, amely indokolttá teszi a kérdést, hogy a titánoknak van nemük? És mit jelent ez a kampány szempontjából? Legkésőbb a Titanfall 2 megjelenésekor, október 28-án kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)