Hirdetés

Nincs időd megnézni a Bethesda E3-as bemutatóját? Itt az egész 4 percben!

|

Ha csak zanzásítva érdekel, hogy mi történt a Bethesda színpadán, és olvasni sem szeretsz, akkor ez a rövid összefoglaló videó pont elég lesz.

Hirdetés

Hogy mi történt a Bethesda játszóterén azt már mi is összeszedtük szép csokorba, de aki a videókból is csak a lényegre kíváncsi, annak itt a tökéletes összefoglaló. Négy perces supercutban a teljes anyag, alább fogyasztható.

Volt itt DOOM és Fallout 4 VR, új Dishonored sztori, The Elder Scrolls: Legends kiegészítő, és persze az este két legfontosabb szereplője is belefért a videóba. A The Evil Within 2 és a Wolfenstein 2 teljes trailereit is érdemes végignézni, de ízelítőnek ez is elég lesz. Na, akkor 4 perc indul:

Ha felkeltette érdeklődéseteket a fenti kóstoló, akkor pillantsatok rá E3-as aloldalunkra, ahol minden hírt és trailert megtaláltok. Itt van ez a szép kép a szöveg alatt, határozott kattintással már repülnek is a hírek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)