Hirdetés

E3 2017 - hol van már a The Elder Scrolls VI?

|

Sok érdekes dolgot láthattunk a Bethesda előadásán, de a várva várt The Elder Scrolls VI még mindig nem került szóba, Pete Hines pedig el is árulta, hogy miért.

Hirdetés

A 2011-ben megjelent The Elder Scrolls V: Skyrim még mindig nagyon népszerű, húzzák is róla a bőrt még rendesen, az idei E3-on kiderült, hogy gyakorlatilag minden új platfomra meg fog jelenni.

Erről persze a rosszindulatú embereknek valami ilyesmi is eszébe juthat:

Viszont bármennyire is legendás játék a Skyrim, sokan már belevetnék magukat a folytatásba, amit továbbra sem jelentettek be még annak ellenére sem, hogy azért 6-7 év után már nem lenne meglepő.

Pete Hines, a Bethesda marketing alelnöke egy interjúban beszélt arról, hogy most éppen melyik játékok készülnek párhuzamosan és természetes, hogy Geoff Keighley megpróbálta kiszedni belőle, hogy hol tart éppen a The Elder Scrolls VI fejlesztése.

Sajnos Hines válaszából az derül ki, hogy még el sem kezdtek fejleszteni a sorozat következő részét, ugyanis jelenleg más foglalja le az erőforrásaikat és feltehetőleg nem csak a The Evil Within 2-ről és a Wolfenstein 2-ről van szó.

Reméljük azért a közeljövőben már tényleg el kezdenek foglalkozni vele, mielőtt úgy döntenek, hogy inkább átportolják a Skyrimet iOS eszközökre és mikrohullámú sütőkre.

Ti milyennek képzelitek el a folytatást? Hol játszódhatna a The Elder Scrolls VI?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)