Hirdetés

E3 2018 - mától Switchen is elérhető a Hollow Knight

|

A számos díjat bezsebelő indie alkotás mostantól a Nintendo konzolján is játszható.

Hirdetés

A meseszép Hollow Knight, mely a klasszikus Metroid és  Castlevania játékok előtt tiszteleg, még a tavalyi év elején jelent meg PC-re, ahol nagy sikert aratott.

Hirdetés

A fentiek alapján nem meglepő, hogy még több játékoshoz szeretnék eljuttatni az alkotást, ráadásul a Hollow Knight switches változata már tölthető is. A 2014-es sikeres Kickstarter kampány után 2017-ben jelent meg a játék, ami azóta négy komolyabb tartalmi csomagot kapott, melyben új ellenségek, pályák és tárgyak kaptak helyet.

Ezek az extra tartalmak már alapból a switches kiadás részét képezik, így kifejezetten jó vétel lehet a most bejelentett verzió.

Ti beszerzitek Switchen a Hollow Knightsot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)