Hirdetés

E3 2019 - nyugatra jön a koreai Counter-Strike

|

A Remedy gondozásában jut el nyugatra a népszerű ázsiai online lövölde, a CrossFire.

Hirdetés

A Microsoft büszkén jelentette be az idei E3-as konferenciáján, hogy a dél-korai Smilegate-tel együttműködve, a Remedy segítségével elhozza nyugatra az Ázsiában roppantul népszerű online shootert, a CrossFire-t (amelyet sokan a koreai Counter-Strike-ként emlegetnek), méghozzá Crossfire X néven. 

Hirdetés

A CrossFire X megmarad free-to-play taktikai lövöldének, és valamikor 2020-ban számíthatunk rá.  Elsőként Xbox One-ra hozzák el, de valószínűleg később a PC-sek is csatlakozhatnak. A kampányáért a Remedy fog felelni, az alábbi trailer tanúbizonysága szerint pedig mozis minőségű átvezetőket és sajátos hangulatot várhatunk el tőlük. 

Amint több részlet is kiderül a projektről, azonnal jelezzük. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)