Hirdetés

E3 2019 - újabb pletykák érkeztek az Xbox Scarlettről

|

Az internet egyik legismertebb szivárogtatója szerint 120 fps-t és 8K felbontást ígér majd a Microsoft következő generációs gépe.

Hirdetés

Ahogy közelítünk a Microsoft várva várt E3-as prezentációja felé, egyre több jel utal arra, hogy a cég most végre tényleg be fogja mutatni az Xbox következő generációját: korábban érdekes utalást rejtettek el a Microsoft marketing anyagában, most pedig a Twitter egyik lelkes szivárogtatója tett pár elég merész kijelentést.

Sabi az internet egyik legismertebb leakere, aki korábban többek között olyan címekről rántotta le idő előtt a leplet, mint a Pokémon Sword/Shield vagy a Super Smash Bros, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a Twitter felhasználói bizalmat szavaznak neki, most pedig az Xbox bejelentése kapcsán is megosztott pár érdekességet. Például a valószínű megjelenési dátumot, ami teljesen logikusnak tűnik:

A legújabb tweetjei szerint az egyelőre csak "Scarlett" kódnéven ismert konzol 120 fps-t és 8K-s felbontást is támogat majd, valamint kompatibilis lesz az összes korábbi Xbox konzollal. Launch címek terén sem kell majd aggódni, ugyanis ha igazak a pletykák, akkor nem más, mint a Halo Infinite lesz az egyik első játék, amit pörgethetünk majd. Sabi szerint egyébként az új Elite kontroller is megér egy misét és bár nem árult el részleteket, szerinte mindenki meggyőzőnek találja majd.

Persze szavahihetőség ide vagy oda, ezek még mindig csak pletykák, szóval érdemes ezt is fenntartásokkal kezelni, de szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az igazság, hiszen ma este 10 órakor kezdetét veszi a konferencia.

Ti mit gondoltok? Mit reméltek a következő generációtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)