Hirdetés

E3 2019 - mit várhatunk a Nintendótól?

|

Nagyon sok Pokémonra és a platform legmenőbb hősnőjének felbukkanására számítunk.

Hirdetés

A Nintendo szeret nagyon titokzatos lenni az E3-as műsora előtt, ami komoly fejfájást okoz rajongóknak és újságíróknak egyaránt. Ettől függetlenül megpróbáljuk megfejteni, hogy mire számíthatunk idén a nagy N-től, mert biztos, hogy ez sem lesz egy unalmas év - elvégre a Switch veszettül szárnyal, a játékok őrült tempóban fogynak, mi pedig csak örülhetünk.

Hirdetés

Amik biztosan ott lesznek

Nem hiába pörgette a Nintendo mostanában a Pokémont, még az E3 előtt lesz egy külön Sword és Shield Direct, illetve nemrég sok egyéb projektről is lerántották a leplet. Számítunk rengeteg Sword & Shield videós anyagra, és picit reméljük, hogy a Pokémon Sleepről is többet mesélnek majd.

A Pokémonok mellett szinte biztosan előkerül a platform legnagyobb hőse, Link is, akit remélhetőleg akció közben látunk majd a The Legend of Zelda: Link's Awakening remake-ben. Nagyon szeretnénk még több játékmenetet és egy megjelenési dátumot is kapni.

A Fire Emblem: Three Houses megjelenése már a nyakunkon van a Super Mario Maker 2-vel együtt, így ez a kettő is biztosan felbukkan majd.

Amik valószínűleg ott lesznek

Mivel itt gyakorlatilag mindenről tippelünk, talán nem sértődik meg senki, ha sokadszorra is leírom reményeimet a Bayonetta 3 felbukkanásáról. A Platinum Games zászlóshajója 2017-ben adott életjelet magáról, de komolyabb bemutatót azóta sem kaptunk. Remélhetőleg ezt az idei E3 előtt írhatom le utoljára.

A stúdió komolyan hallgat az Astral Chainről is, de nagy valószínűséggel kijönnek vele az E3-ra, mivel az már a legutóbbi, februári bemutatón is meglehetősen dögösen nézett ki.

Valószínűleg a tavaly ősszel belengetett Animal Crossing is nagyobb szegmenst kap, már csak azért is, mert ha nem mondanak róla semmit, akkor sorozat rajongói kapákkal és kaszákkal fognak felvonulni a Convention Center kapujához.

Amiket látni szeretnénk

A vágyálmaink listájának csúcsán az új Metroid és a következő nagy Zelda epizód ücsörög. Míg utóbbiról szinte biztosan nem fognak még mondani semmit, a Metroidról már talán. A fejlesztéssel vannak problémák, de egy pár mondat erejéig valószínűleg hajlandóak lesznek beszélni a projektről.

Szerencsére a Metroidon túl a Nintendo mostanában bőven ellátott minket exkluzív mókákkal, így komoly hiányérzetünk már egyik széria kapcsán sincs. Picit reménykedünk, hogy sok menő, harmadik féltől származó címet fognak megvillantani, melyek portjai remélhetőleg jobban sikerülnek majd, mint az Assassin's Creed III Remasteredé. Reméljük ezen a téren sem fog leszerepelni idén a japán óriás. A Direct június 11-én délután lesz, itt fogjátok tudni követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)