Hirdetés

E3, E3 és még több E3 - mi történt a héten?

|

Túl vagyunk az év legdurvább hetén, ahol több tucat bejelentés, rengeteg meglepetés, egy halom kellemes és néhány fájdalmas pillanat várt ránk. Egy kattintásra az E3 minden izgalma, vágjunk is bele.

Hirdetés

Electronic Entertainment Expo. Ez a három szó (vagy inkább a mögöttük megbújó aprócska rendezvény) határozta meg az elmúlt egy hetünket, és egyben predesztinálta a következő másfél évet videojátékos szempontból. Őrületes volt a tempó, hiszen idén nemcsak a Bethesda állt be végre a sorba egy saját konferenciával, hanem megrendezésre került a PC Gaming Show is (bár ennek jelen formájában sajnos nem igazán volt létjogosultsága).

Bele se akarok gondolni, mennyi hír, előzetes, összefoglaló vagy egyéb izgalom pörgött ki a GSO hasábjain az elmúlt pár napban (na meg majd valaki úgyis összeszámolja, amikor az E3-as totó eredményhirdetéséhez gyűjt adatokat). Ha ti is hasonló cipőben jártok, akkor van egy jó hírünk, ugyanis az eheti GameStar Hype E3-as különkiadásában daev és HP jól kibeszélik az egész műsort, úgyhogy ha inkább az ő bársonyos hangjukat hallgatnátok, akkor az alábbi videót ajánlom figyelmetekbe.

Persze akik valamilyen oknál fogva inkább olvasnának (nekik nagyon hálásak vagyunk, mert hát mégiscsak a kattintás hoz pénzt a konyhára), azok természetesen megtehetik egyesével és strukturált formában is. Minden konferenciáról írtunk összefoglalót, így itt megtaláljátok a Bethesda, az EA, a Square Enix, a Ubisoft, a Nintendo, a Microsoft és a Sony konferenciájáról, valamint a PC Gaming Show-ról írt gyűjteményünket is. Általában nagyon jó pörgött a műsor, de néha csak értetlenül álltunk az események előtt. Valahogy így:

Mazur ebben az évben is volt olyan szerencsés, hogy kilátogathatott a Los Angelesben lévő expóra, és ha már ott volt, a nagy lootolás közepette újságírói tapasztalatát sem volt rest kamatoztatni. Ennek köszönhetően már olvashattátok az interjúkat az Unravel, a FIFA 16, a Guitar Hero Live, a Destiny, a Total War: Warhammer és a Mad Max fejlesztőivel, de megnézhettétek azokat a rövidebb-hosszabb bejelentkezéseket is, amelyeket Siriussal közösen csináltak minden nap. Ha ezek esetleg kimaradtak volna, akkor erre, erre, erre vagy erre tessék kattintani.

Ha már egész héten az élő közvetítést bámultuk, véleményeztük is a látottakat, így olvashattok az E3 2015 legjobb és legkellemetlenebb pillanatairól is. Időközben megjelent az e havi GameStar, Mocsy pedig éjjel-nappal a Batman: Arkham Knightot gyalulta, hogy mihamarabb olvashassátok az év egyik legjobb játékának tesztjét. De jöhetett itt Fallout 4, Star Wars Battlefront és Uncharted 4 is, ezek közel sem érdekeltek annyi embert, mint a videojátékoktól kikészülő Mucsi Zoltán.

Ne feledjétek, kedden GameNight, néhány hét múlva pedig kezdődik az év legjobb bulijának ígérkező GameStar tábor, így bőven van okunk ünnepelni. Készítsétek is a poharat, mert megint egy összefoglaló (és ezzel egy újabb hét) végére értünk, így a már jól ismert frázissal búcsúzom: "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)