Hirdetés

Katasztrofálisan sikerült az E3 Live

|

Több ezer csalódott rajongóval zárt az első E3 Live, ami nem egészen úgy sült el, ahogy azt a szervezők meghirdették.

Hirdetés

Közvetlenül a Los Angeles Convention Center, vagyis az E3 helyszíne mellett rendezték meg idén az E3 Live névre keresztelt ingyenes rendezvényt, melyre 20 ezer jegyet osztottak szét az első 24 órában.

A szervezők azt ígérték, hogy a résztvevők kipróbálhatják majd a készülő játékokat, találkozhatnak a kedvenc fejlesztőikkel, és az első közt ismerhetik meg azokat a forradalmi újdonságokat, amelyeket az E3 tartogat.

A résztvevők aztán meglepődve vették tudomásul, hogy az egész rendezvény egy alig két teniszpályányi helyen, néhány sátorban kerül megrndezésre, és a játékok helyett sokkal inkább a pólók és egyéb megvásárolható relikviák dominálnak. Az egyetlen játszható demó a LEGO Dimensions volt, meg néhány VR cím, de ezekhez persze alig lehetett hozzáférni. Mindeközben alig pár száz méterre több mint 50 ezer ember élvezte az "igazi" E3-at.

Az E3 komoly változáson megy keresztül jelenleg, többek közt ezért is döntött úgy az EA, hogy idén saját rendezvényt tartanak, mert szerintük ez a rendezvény a játékosokért kéne, hogy legyen. Már az első napon látszott, hogy hatalmas az érdeklődés egy ilyen rendezvény iránt, így nagyot lehetne vele szakítani, ha belépőssé tennék, viszont cserébe tartalmat is kínálnának a látogatóknak. Egy ilyen rendezvénnyel pont azokat ijesztik el a szervezők, akiket be akarnak csábítani az E3-ra.

Remélhetőleg jövőre jobban sül majd el a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)