Hirdetés

E3 Visszaszámlálás - 2012.05.22. next-gen Xbox

|

Itt a GameStar második kerekasztala, amelyben az idei E3 kapcsán a Microsoft esetleges új konzoljáról esik szó. Chava, Mocsy és HP a kamerák előtt, folytatódik az E3 Visszaszámlálás!

Hirdetés

A kicst halkabb hangot ezúttal Mocsy kapta, figyeljetek rá oda jól, okos dolgokat mond, ahogy a többiek is. Szerencsére a hang megjavul az adás közben, így mindenki nyugodtan élvezheti az elemzést.  



Természetesen ezúttal is várjuk a Ti véleményeteket a hozzászólások között. Lesz vajon új Xbox? Bejelentik? Hogy fogják hívni? Xbox 720 vagy Xbox 8 vagy valami más? Írjatok, kommenteljetek!

  

Ahogy korábban is jeleztük, és ahogy tegnap is láttátok már mostantól igyekszünk minden nap új videós tartalmat adni nektek az E3 előtt (és persze alatt is), figyeljétek a GSO-t és a Facebook oldalunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)