Hirdetés

E3 visszaszámlálás - Mi lesz veled, PS Vita?

|

Mocsy és Endre ült asztalhoz, hogy kicsit átrágja, mitől is lett olyan kiváló a PS Vita, ha kiváló lett. Ha pedig nem ,akkor miért és tulajdonképp, mit is várunk tőle a jövőben.

Hirdetés

Mint arról előre szóltunk, minden nap új E3-as esélylatolgatással jelentkezünk, hogy mire kezdetét veszi a show, mindenki tisztában legyen azzal, hogy mire számíthat a rendezvényen, ahol kiderül, hogy mivel fogunk játszani a következő másfél évben.



Ezúttal Mocsynak és Endrének jutott a feladat, hogy megosszák velünk nézeteiket a Sony legújabb kézikonzoljáról, a PS Vitáról. Tudjuk, hogy az eladások még csak most közelítenek a kétmillióhoz, tudjuk, hogy erősen túlárazott a készülék, tudjuk, hogy kevés az igazán értékelhető cím rá (pl.: Uncharted, Mortal Kombat), de vajon mit hoz a jövő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)