Hirdetés

FIFA 13 - akár kiabálhatsz is a bíróval

|

A FIFA 13 is csatlakozott azon játékok sorához, amelyeknek hangi utasításokat lehet adni Kinect segítségével Xbox 360-on.

Hirdetés

Nem kell megijedni, nem cserélték le a teljes irányítást Kinectesre (mint annak idején a Wii-s FiFÁban, amelyet játszhatatlanná tett a Wiimote-os irányítás).

Arról van szó, hogy a menedzser módban szavakkal lehet változatni a taktikát, mint egy jó edző, aki bekiabál a pálya széléről. Ugyanígy lehet cserét kérni, utasítani a csapatot stb. A Be a pro játékmód esetén játékostársainkkal lehet kommunikálni, hogy lőjenek, vagy passzoljanak már. Sőt, egy vitás itéletnél szóban kérdőre lehet vonni a játékvezetőt, aki bizony felismeri a négy betűs szavakat és jutalmazza a csúnya beszédet, ha úgy hallja...

Nézzük hogyan zajlott mindez:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)