Hirdetés

E3 2019 - kiderült, mikor jelenik meg a Gears 5

|

Természetesen megjelenési dátumot is kapott a Microsoft idei nagy exkluzívja.

Hirdetés

A Gears of War 4-gyel némileg új irányba indult a sorozat, ami kellett is, mert egyértelmű volt, hogy nem lesz jó a Judgment által megkezdett utat folytatni. A széria még mindig az Xbox Game Studios egyik legerősebbje, ezért izgatottan várjuk a Gears 5-öt is.

Hirdetés

Az E3 2019 során a Microsoft elárulta, hogy a játék 2019. szeptember 10-étől lesz játszható, természetesen Xbox One mellett PC-n is. Mivel a kiadó saját játéka, a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass-be konzolon és Windows 10-en egyaránt. 

A sztori főszereplője Kait lesz, nem pedig JD, mivel már a negyedik rész is inkább róla szólt. Az új előzetes mutat egy kis ízelítőt az egyik új multis módból, az Escape-ből, melyben 2 társunkkal együtt belülről bánhatunk el az ellenséggel.

Az előrendelők, Game Pass előfizetők és korai vásárlók a Terminátorral is nyomulhatnak.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)