Hirdetés

Heroes of Telara - Bejelentve

|

A Trion World Network első játéka egy MMO lesz, amely a remények szerint forradalmasítja az egész műfajt.

Hirdetés

A Trion egy ideje már web alapú játékok kiadásával foglalkozik. A cég nem kispályázik, és első saját játékával az MMO műfaj megreformálását tűzte kis céljául. A fejlesztést a Redwood Shores csapata végezte, valamint egy rakat iparági sztár, akiket a Trion toborzott össze.

A környezet szokványos fantasy-nek tűnik, ami nem akkora baj, hiszen az igazi szép világokban aad mágia is. A Trion ígérete szerint a Heroes of Telara sosem látott interaktivitást hoz majd az MMO műfajba, cselekedeteink megváltoztatják a világot(szervert) is esetenként. A szerverek közötti csaták, vagy összefogások eredményeképpen akár örökre átrajzolhatjuk a térképet, és egyéb hasonló nyalánkságokra lehetünk képesek. A fejlődés sem a megszokott módon zajlik. Az új kasztrendszernek hála, egy karakterrel játszva is megismerhetjük az összes kasztot, és választhatunk egyet, amely a specialitásunk lesz. Alant az első trailer látható, valamint néhány screenshot került a galériába. További információk minden bizonnyal hamarosan.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)