Hirdetés

Journey - egyedi, stílusos E3 trailer

|

A PSN-es flOw & Flower készítői egy újabb különleges és stílusos produkcióval jelentkeznek.

Hirdetés

A Journey-t készítő thatgamecompany hitvallása az, hogy egyszerű de intuitív kontrol segítségével tudjon a játékos egy nagyon interaktív környezetben játszani, ami az érzelmekre is hat.

S most jön a személyes vélemény (amin lehet vitatkozni, de mivel izlésről van szó, nem érdemes): nekem első látásra szerelem volt ez a játék, így most már aztán tuti 100%, hogy hamarosan venni kell egy PS3-at, ha más nem, akkor a Journey kedvéért. A játékban dinamikus homok-mozgás, dűnevándorlás, homokdomról lecsúszás ugyanúgy van, mint a ruházat dinamikus lebegő effektjei. Egyedül is kalandozható, de online is lehet játszani co-opban és fel lehet fedezni a csodás és egyedi világ rejtett titkait. Várós.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)