Killzone 2 hasonlítgatás!" /> Killzone 2 hasonlítgatás!"/>
Hirdetés

Killzone 2 hasonlítgatás!

|

Az eredeti Killzone 2 animációt (ami totálisan renderelt volt), még 2005-ben, szintén az E3-on mutogatta a Sony. Akkor még csak reméltük, hogy annyira szép lesz, és láss csodát, szerintem jobb lett, mint amire számítottunk!

Hirdetés

Lazy átküldött két képet - köszönet érte -, melyeken kiválóan össze van hasonlítva a 2005-ös és a 2007-es állapot. Akkor azt állította a Sony, hogy a renderelt videón látható minőség visszaköszön majd a játékban - mindenki megmosolyogta kicsit ezt a kijelentést, annyira hihetetlennek tűnt. Viszont, ha most megnézzük, egyértelműen kijelenthetjük, hogy még az akkori állapotnál is sokkal jobb és kidolgozottabb lett a valós időben számolt verzió. Azért úgy gondolom, ez a nem semmi!!! Íme a képek:


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)