Hirdetés

Knights Contract: E3 trailer

|

Elég ismeretlen cím a Knights Contract, mégis ígéretes.

Hirdetés

Nemcsak amiatt, mert a főszereplője egy boszorkányvadász - hanem azért is, mert ha megnézi az ember a trailereket és a screenshotokat, kedve támadna kipróbálni.

A sztori szerint a világra eljön a paranoia és az élő rémálom.... Történetünk egyik főszereplője Gretchen, a fiatal boszorkány-reinkarnáció, akit Heinrich, a másik főszereplő "karrierje" során egyszer már lefejezett. Most, hogy  a halálos ellenség a Földre érkezett Gretchen nem akar nagyon fiatalon újra meghalni, így megátkozza Heinrichet - aki ettől a szolgálatába áll és igencsak fantasztikus képességei segítségével írtani kezdi az természetfeletti ellent.

A helyzet elég kétségbeejtő, így meglehetősen sok teremtményt kell legyilkolni, mire a rend visszaáll a világra - jöhetnek a szuper kombók, a látványos grafika, Gretchen boszorkai mágiája és Heinrich, a rezzenéstelen arcú szupergyilkológép...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)