Hirdetés

Kövesd velünk együtt az E3 2021 legfontosabb előadásait!

|

Mozgalmas napok állnak előttünk, hiszen itt az E3 2021, melynek keretében számos bejelentésre sor kerül majd. Ne maradj le a fontos műsorokról, tarts velünk!

Hirdetés

Tavaly teljesen elmaradt az E3, de idén már legalább digitális formában lezavarják, és a kiadók többsége is ehhez igazította bejelentéseit. Persze az expóról évekkel ezelőtt leszakadt, mégis kicsit rátelepedő Electronic Arts újdonságait csak júliusban ismerhetjük majd meg (kivéve a Battlefield-folytatást, ami június 9-én mutatkozik be), de a Ubisoft, a Bethesdával kiegészült Xbox, a Square Enix, a Nintendo és sokan mások is a következő néhány napban hangolnak minket a közeljövő megjelenéseire.

Idén a négy legfontosabb show-t velünk együtt izgulhatjátok végig, YouTube csatornánkon Kaci társaságában követhetitek az előadásokat, élőben vitathatjátok meg, mit gondoltok a látottakról.

Hirdetés

Ubisoft Forward - június 12. 21:00

A sort a Ubisoft kezdi szombaton este 21:00-kor. Lesz Far Cry 6, Rainbow Six Extraction és Riders Republic, viszont a The Division franchise (a free-to-play Heartlanddel együtt) távol marad, és a Prince of Persia remake kapcsán is időt kért még a kiadó. Szó lesz azonban sorozatokról és filmekről, VR-játékokról, és meglepetésekre is számítunk, úgyhogy készítsétek be a popcornt és az üdítőt erre az egy órára.

Xbox & Bethesda Games Showcase - június 13. 19:00

Az E3 legnagyobb és legizgalmasabb, másfél órásra tervezett előadását szállítja az Xbox és a Bethesda. Az elmúlt években óriásira nőtt Xbox Game Studios is izgalmas projekteken dolgozik, ahogy partnereik sem tétlenkednek, úgyhogy mindenképp érdemes lesz figyelni. Szó esik majd a Halo Infinite-ről, a Game Pass újdonságairól, illetve reményeink szerint a Forza sorozatról, a Starfieldről, a Fable-ről, a State of Decay 3-ról, az Avowedról és talán a Hellblade-ről, még akkor is, ha ezek egy része csak évek múlva jelenik meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Square Enix Presents - június 13. 21:15

A Square Enix tulajdonában sok különböző franchise található, némelyik kimondottan a japán közönséget célozza, mások inkább a nyugati játékosok figyelmét keltik fel, és akadnak olyanok is (mint a Final Fantasy), amik egyszerre csábítóak mindenki számára. A - számunkra - legérdekesebb újdonság az Eidos Montréal készülő játéka lehet, ami állítólag A galaxis őrzőit helyezi középpontba, de szó esik még a Marvel's Avengers következő frissítéséről, a Life is Strange remasteréről és a True Colors alcímű folytatásról, valamint talán nem marad ki a Babylon's Fall, a Forspoken, és a Final Fantasy XVI sem.

Nintendo Direct - június 15. 18:00

Végül pedig megismerhetjük a Nintendo újdonságait, amikkel bizonyára milliók fognak annyi időt eltölteni, amennyit már nem szívesen vallanának be. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása kapcsán jó eséllyel mondanak majd valamit, stílszerű lenne most, hogy a franchise 35 éves, továbbá számítunk a következő Pokémon játékok felbukkanására, és szólnak pletykák egy újabb Donkey Kongról is. Ha a Mario Kart 9-et bedobnák, az lenne csak a mámorító. 

Melyiket várjátok a legjobban ezek közül? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)