Hirdetés

Madden NFL 13 - Joe Montana szóval irányít

|

Az amerikai foci egyik fontos szereplője a beszéd - az irányítók (quarterbackek) szóban kiabálják utasításaikat csapattársaiknak.

Hirdetés

Eleddig erre nem volt lehetőség egy amerikai foci programban sem, hiszen a hangfelsimerés egyik konzolnak sem volt az erőssége. 

Most azonban nem kisebb egyéniséget, mint Joe Montanát hívták a színpadra, aki egyrészt kontrollerrel irányította a Madden NFL 13-at, de a gép szóbeli utasításaira áthívta a játékokat, megváltoztatta a felállást és a legendás irányító három passzból touchdownt ért el igen impresszív módon. 

Ezt követően maga is azt mondta, hogy sokkal jobb lesz így ez a játék. 

Aki szeretné megnézni, mindez hogyan zajlott, íme: a legendás Joe Montana és a Madden NFL 13, ami hanggal is utasítható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)