Hirdetés

E3 2016 - a Mafia 3 legújabb trailere sem kevésbé véres

|

Befutott a Mafia 3 legfrissebb előzetese, ami pont ugyanannyira brutális, mint az eddigiek.

Hirdetés

Bár a Mafia 3 kicsit más irányba viszi majd a franchise-t, mint azt anno gondoltuk volna, egyre jobban várjuk Lincoln Clay kalandjait.

Pár nappal ezelőtt már kaptunk egy fél perces teasert, ami épp ezt az előzetest vezette fel, így az abban látott képsorok ismét visszaköszönnek. Ha valakinek eddig nem esett volna le, akkor talán a lángoló kereszt egyértelműsíti, hogy a Mafia 3 bizony nem lesz egy vidám játék.

A trailerben egy harapófogós kínzásból is kapunk ízelítőt, már csak az a kérdés, hogy ezzel csak az átvezetők során találkozunk majd, vagy a GTA V mintájára mi magunk is bántalmazhatunk néhány szerencsétlent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)