Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - a BioWare mesélt a játékról

|

A tegnapi Mass Effect Andromeda bejelentés meglehetősen rövid volt, de a fejlesztők most egy blogposztban meséltek a játékról.

Hirdetés

Megvolt a Mass Effect: Andromeda bejelentése, és egy cinematic traileren túl a világon semmit nem kaptunk a játékról. Szerencsénkre egy blogposztból egy kicsivel többet is megtudhattunk a BioWare legújabb projektjéről.

Természetesen túl sok részletet nem árultak el, de amit igen az érdekes. “Ahogy azt a neve is mutatja, a BioWare: Andromeda egy teljesen új kaland lesz, messze az eredeti trilógia helyszínétől és idejétől. Egy ember nőt vagy férfit irányíthattok majd a történet során, de az nem az a karakter lesz, akit a trailerben láthattatok. Egy új galaxist, Andromedát utazhatjátok be, és még a felújított Mako-t is vezethetitek majd. Kalandjaid során egy csapat új kalandozó segít majd, akiktől tanulhatsz, akikkel egy oldalon harcolhatsz, és akikkel szerelembe is eshetsz.”

Annyit még elárultak, hogy a trailer és a játék is természetesen az új Frostbite motorral készült. Ez nem sok, de több, mint amit a sajtótájékoztatón kaptunk. Ti mit szeretnétek látni a Mass Effect: Andromeda-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)