Hirdetés

Metro Last Light E3 Gameplay - 1. rész

|

Két és fél percnyi játékmenet egyenesen a moszkvai metróalagutak mélyéből.

Hirdetés

Az E3 előtt pár nappal már láthattunk pár másodpercnyi jelenetet a Metro: Last Light gameplay-ből, ritmusra összevágva, most viszont megérkezett a több részre vágott teljes játékmenet első része.

A videóban van egy kis lopakodás, taktikázás, mindaddig, amíg ez járható út - aztán megkezdődik az artériák és egyéb szervek hathatós kiműtése az emberi testből:

Remekül néz ki a Metro 2033 folytatása, az viszont rejtély, hogyan lehet majd ellenfeleket észrevenni ekkora sötétségben (például a gulyást főző kollégát én nem vettem észre). A következő, második Metro: Last Light gameplay videó július 28-án érkezik, míg a játék csak jövőre lát napvilágot. Pontosabban metróvilágítást...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)