Hirdetés

Orcs Must Die! - E3 trailer Gnoll Hunter Revealed

|

A Robotic Entertainment Castle Defense kategóriájú akciójátéka igen jó mókának ígérkezik.

Hirdetés

természetesen ők is ott lesznek az E3-on, ahogy iylenkor oly sok másik cég is és bemutatjáka  portékájukat a nagyérdeműnek.

Mi, akik a kiállításon ugyan nem leszünk ott nem maradunk le a mókáról, legalábbis a passzív részéről, hiszen nem elég, hogy megtekinthetünk egy vadiúj in-game mozit a játékról, még az új védekező-egységgekl, az E3-ra időzítetten bejelentett Gnoll Hunterrel is megismerkedhetünk részletesebben. A kastélyunk védelmében igencsak jól jöhet egy ilyen távolra ható, varázslatokat is ismerő emberke, lévén az ellenfelek hatalmas számbeli fölényben rohamoznak. Már alig várom, hogy százával írthassam az orkokat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)