Hirdetés

Postal 3 az E3-on - Hozza a formát a Running with Scissors

|

A Running with Scissors sem hazudtolta meg önmagát.

Hirdetés

Ha a Postal 3 szóba kerül, senki sem egy ultimate angyalka-szimulátorra gondol, megjegyzem okkal. Ha pedig a Running with Scissors neve merül fel, akkor ismét egy ékes példáját láthatjuk annak, hogyan lehet egyetlen játékcímből sokaknak megélni (kb. ebbe bukott most bele a 3D Realms és a DNF). Tételezzük fel azonban, hogy a Running with Scissors nagyobb odaadással dolgozik egyetlen játékán, hogy még ebben az évszázadban a boltok polcaira kerülhessen.

Ennek jele, hogy a Postal 3 a most futó E3-on is külön standdal jelentkezett, ahol bár játékkal nem, néhány szofisztikált úrihölggyel könnyen találkozhatott a nagyérdemű. Van kérdésed a játékról? A lányok most megválaszolják. Postal 3 E3 kedvcsináló!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)