Hirdetés

Az E3-on mutathatják be a Borderlands alkotóinak új játékát

|

Hamarosan megtörténhet az 1v1 alapú lövölde leleplezése, amiben a kártyázást sem ússzuk meg.

Hirdetés

Amint a Gearbox bejelentette, hogy egy új shooteren dolgozik a csapat, valószínűleg minden Borderlands rajongó szíve dobbant egy nagyot. Azóta persze tudjuk, hogy igazából egészen másról van szó.

Hirdetés

Egyelőre egy relatíve titokzatos projekten dolgozik a Gearbox stúdiója, ami tavaly augusztus óta van zártkörű technikai tesztelés alatt. Annyit viszont elárultak, hogy nem a nagy sikerű Borderlands játékok harmadik számozott folytatása a titkolózás tárgya, hanem 1v1 elleni, kártyákkal megbolondított shooter.

In-game felvételeket valószínűleg csak a zártkörű E3-as bemutatón láthatnak a szerencsések, ezzel együtt viszont számíthatunk majd írásos beszámolókra, és abban is bízhatunk, hogy fény derül a jelenleg Project 1v1 kódnéven futó játék címére. Időközben kikerült a netre egy kép is, amin esélyes, hogy az új IP látható.

A Gearbox így jellemzi a titokzatos játékot:

A Project 1v1 kódnéven fut a Gearbox szupertitkos, fejlesztés alatt álló kompetitív belsőnézetes shootere, ami az 1v1 alapú FPS-ek gyors iramú játékmenetét kínálja, ötvözve a gyűjthető kártyajátékokban rejlő stratégiával.

A jövőhéten esedékes E3 után remélhetőleg már nem csak infómorzsákkal kell beérnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)