Hirdetés

Prototype E3 gameplay trailer

|

Mutánsnak lenni jó. Legalábbis a Prototype világában mindenképpen, amikor a többi választás kimerül az agyatlan zombi, és a gonosz kormányügynök között.

Hirdetés

Alex Mercer egy átlagos emberke. Volt valamikor. Aztán jött a gonosz kormány, mindenféle pimaszságot művelt, minek hála romokban hever a város, a népek zombik lettek, a hadsereg pedig lő mindenre ami mozog. Röviden ilyesmi a Prototype.

Alex Mercer-t viszon hiába próbálják kicsinálni. Ő ugyanis Pókembert megszégyenítő módon futkos a falakon, ereje vetekszik Superman-ével, és ha minden kötél szakad, képes az ellenség bőrébe is belebújni. Szó szerint. Brrr. De azért akarom. Alant egy kis E3 finomság, melyben láthatjuk, hogyan is teszünk rendet nem is olyan sokára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)