Hirdetés

Secret of Monkey Island - Újhullámos Guybrush

|

Íme mozgásban a legendás Secret of Monkey Island felújított változata mozgás közben, egy kis kommentárral fűszerezve.

Hirdetés

Aki ismeri a Monkey Island sorozatot minden bizonnyal örömmel hallotta a hírt, miszerint elkészítik a játék felújított változatát. A Secret of Monkey Island Special Edition szép új grafikával, beszéddel, és a klasszikus játékmenettel érkezik Xbox 360-ra, és PC-re.

A trailert nézve felcsendül a klasszikus zene is, szerencsére az eredetihez hasonló hangszereléssel, ami külön plusz pont. A Monkey Island sorozat sajnos szépen lassan csúszott lefelé, már ami a későbbi részek minőségét illet, de szerencsére az első rész még iszonyatosan jó volt. Ez ugyan nem derül ki a trailerből, de szerintem nagyszerű ötlet volt pont ezt a részt kiszemelni. Amennyiben pedig sikeres lenne az ötlet, ki tudja? Elképzelhető, hogy a többi rész is megjelenik újra, egy kicsit ráncfelvarrva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)