Hirdetés

Rajtatok múlik, hogy lesz-e Shenmue 3 megjelenés

|

Az E3 keretében Yu Suzuki egy legendás játék folytatását harangozta be, de nem tényként. Kickstarter kampány kell ahhoz sajnos, hogy a Shenmue 3 megvalósulhasson. Mondjuk ez elég ciki.

Hirdetés

Mármint ránk nézve az. Már az E3 előtt felmerült, hogy lesz valami bejelentés az annak idején Dreamcastre (a második részt a Microsoft gondozásában az eredeti Xboxra is megjelent) kiadott széria kapcsán, de nem gondoltuk, hogy ilyen formában találkozhatunk csak vele. A Shenmue 3 ugyanis közösségi kalapozással születhet csak meg.

Kínos, hogy egy ilyen kaliberű játék nem kap azonnal zöld lámpát bármelyik kiadónál, de nyilván van rétegjáték jellege. Bár egy nyílt világú, történetorientált RPG zseniális látványvilággal, változatos játékmenettel nehezen gondolható rétegjátéknak, de sajnos a Shenmue név nem mindenhol hangzik ismerősen. Azért megnyugtató, hogy a Kickstarter kampány bejelentése óta az előirányzott 2 millió dollárból már most megvan másfél, szóval a közösség aktivizálta magát (nyilván nekem is muszáj lesz beszállnom ebbe, ha már ennyire elragadtatva írom nektek ezeket a sorokat).

Ha szeretnétek, hogy legyen Shenmue 3, akkor irány a kassza, ezért most talán érdemes kinyitni a tárcát. Ha pedig nem volt meg az első két rész, erősen javaslom, hogy próbáljátok ki valahogy a játékot, rabul ejti az embert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)