Hirdetés

E3 2015 - bemutatkozik a Sniper: Ghost Warrior 3 is

|

A CI Games nagy dobásra készül a Sniper: Ghost Warrior 3-mal, ugyanis ezzel szeretnék AAA kategóriás sorozattá varázsolni a szériát, ehhez pedig elengedhetetlen az E3-as szereplés is.

Hirdetés

Tavaly decemberben történt meg a Sniper: Ghost Warrior 3 bejelentése, amelyben a Lords of the Fallen kiadása után a CI Games ismét egy mesterlövész bőrébe bújtat minket. Csakhogy a fejlesztők az eddigieknél sokkal nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a harmadik részre, ezért leigazolták a rivális Sniper Elite V2-n is dolgozó Steve Hartot a Rebelliontól, valamint egy korábbi tengerészgyalogos tanácsait is kikérték. 

A jelenkorban játszódó és három a háborúban nyakig ülő frakció konfliktusainak közepében fetrengő Sniper: Ghost Warrior 3 ott lesz az idén június 16 és 18 között megrendezésre kerülő E3 2015-ön is. A CI Games komoly bemutatóval készül a PC-re és újgenerációs konzolokra fejlesztett shooterrel kapcsolatban - olvasható az expó hivatalos honlapjának ide vonatkozó részében. 

A Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenése 2016 első felében várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Kíváncsian várjuk, hogy a CI Games mivel rukkol elő a Los Angeles-i eseményen. Ti is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)