Hirdetés

E3 2017 - minden eddiginél részletesebb lesz a Spider-Man játék

|

Szabadon bejárható város, egyedi, csavaros sztori és Peter Parker, mint Pókember. Új részletek derültek ki az Insomniac játékáról.

Hirdetés

Valljuk be, mostanában nem igazán kaptunk kiemelkedő Marvel játékot, így a játékosok remekül fogadták, amikor a Ratchet & Clank és Resistance játékokról elhíresült stúdió bejelentette a Spider-Mant. Most pedig már azt is tudjuk, hogy nem csak ide-oda fogunk lengedezni a játékban, hanem egészen komoly játékmenetre számíthatunk.

A játék kreatív igazgatója, Bryan Intihar egy interjúban mesélt a készülő alkotásról, ami a jelek szerint az eddigi legjobb Pókember játéknak ígérkezik. Már a játék legelejétől kezdve szabadon bejárhatjuk a nyüzsgő Manhattant, semmi sem fogja akadályozni felfedezésünket. A nagy, nyitott világgal pedig általában nehéz mellélőni, szóval ez mindenképp jó hír.

Intihar azt is elmondta, hogy a játék sztorija teljesen egyedi lesz, a szereplőkön kívül semmit nem vesz át egy képregényből vagy filmből. Az E3-as trailer végén ugyan feltűnt egy kis ideig Miles Morales, ezért néhányan azt hitték, őt rejti majd a jelmez, de az Insomniac fejlesztője most megerősítette, hogy Peter Parker lesz a főhős. Viszont itt már nem a gimis srác kalandjait ismerhetjük meg, hanem egy néhány évvel idősebb Peterét, így pedig komolyabb történetre is kell számítanunk.

Az új Spider-Man játék jövőre érkezik, és az ilyen részletek egyáltalán nem teszik könnyebbé a várakozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)