Hirdetés

Szeptember 27-én debütál a LOTRO: Rise of Isengard!

|

A Turbine Entertainment nemcsak hogy pontos időpontot tűzött ki a kiegészítőjük megjelenésére, de még a részletekről is megtudtunk egyet s mást! (Szarumán… nagy bajban vagy!)

Hirdetés

A Lord of the Rings online szerepjátékhoz készülő legújabb kiegészítő a Rise of Isengard nevet viseli, ez nem nagy újdonság. Az már annál inkább, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy szeptember 27-én kerül a boltokba, ráadásul, aki előrendeli a kiegészítőt, annak különféle jutalmak is ütik a markát.

Aki esetleg nem ismeri a kiegészítő pontos részleteit, illetve újításait, annak röviden leírom: három új terület lesz elérhető: Dunland, Gap of Rohan és Isengard. A játékosok tovább fejlődhetnek egészen 75-ös szintig, illetve részt vehetnek egy új, 24 férőhelyes instában, ahol szembenézhetnek az ördögi Draigoch-al, a legerősebb lénnyel Középföldén.

A mától érvényben lévő akciónak köszönhetően pedig azok a játékosok, akik előszeretnének fizetni rá, 3 ajánlat közül is választhatnak. Természetesen mindhárom csomag más extra dolgokkal kecsegtet:

Rise of Isengard Base Edition:

Steed of Gap: egy új mount, mely az accountodon mindegyik karakterednek elérhető lesz (vörös színű)

- Guard of the Isen titulus

- 25%-al több XP-t kap mindegyik karaktered egészen 65-ös szintig

Rise of Isengard Heroic Edition:

- 1000 Turbine pont, melyeket a játékban fellelhető boltokban lehet elkölteni

- Steed of Gap: egy új mount, mely az accountodon mindegyik karakterednek elérhető lesz (vörös, fehér és zöld színek közül választhatunk)

- Guard of the Isen titulus

25%-al több XP-t kap mindegyik karaktered egészen 65-ös szintig

Rise of Isengard Legendary Edition:

- 1000 Turbine pont, melyeket a játékban fellelhető boltokban lehet elkölteni

- Steed of Gap: egy új mount, mely az accountodon mindegyik karakterednek elérhető lesz (mindegyik kinézetű mountot megkapjuk)

- Guard of the Isen titulus

25%-al több XP-t kap mindegyik karaktered egészen 65-ös szintig

- Elérhetővé válik a Path of the Fellowship nevű küldetéscsomag, mely tartalmazza Trollshaws-t, Eregion-t, Moria-t, Lothlorien-t és Mirkwood-t is.

Természetesen mindhárom csomag tartalmazza az alap kiegészítőt is, így tényleg érdemes előfizetni rá. Előre szólok, hogy siessetek, mert ezek limitált kiadásban jelennek csak meg.

Végezetül pedig itt van még egy kis kedvcsináló videó:

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)