Hirdetés

Szeptemberben érkezik az új Tekken játék és film

|

E3-on bemutatták a Tekken: Blood Vengeance legújabb trailerét!

Hirdetés

Namco Bandai fejlesztő cégről talán mindenkinek a Tekken sorozat jut eszébe. Most úgy tűnik egy újabb résszel gazdagítják szériát, mely a Blood Vengeance alcímet viseli.

A vezetőség természetesen okosan igazgatja fenn a dolgokat, hiszen közel ugyanakkor jelenik meg a film és a játék is, így gondolom dupla kaszálásra számítanak. Szívből remélem, hogy sikeresek lesznek, mert nagyon hiányzik már egy jó kis verekedős játék. Na jó, a nem rég megjelent Mortal Kombat játék azért eléggé ott volt a témán, de ettől függetlenül szükségem van még ilyen zúzós játékra, melyben az ember kiélheti a különféle hajlamait (nem mintha nekem lenne bármiféle is). Viszont ne kanyarodjunk el a témától. A videót láthatjátok alant, mely rövid, de annál eseménydúsabb.

A Tekken: Blood Vengeance tehát a filmmel egy időben, szeptemberben érkezik. Karaktereiben és történetében természetesen lesznek majd filmbéli vonatkozások, de emiatt ne ítéljük el a készítőket. Sokkal többet számít a játékmenet és a harcrendszer, mely remélhetőleg hozza a várt színvonalat. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)