Hirdetés

Titanfall 2 - amikor a robot kardot ránt

|

Végre kaptunk videót az új Titan felhozatal leglazább példányáról. A Ronin Titan egy hatalmas karddal győzi meg ellenfeleit a világbéke szükségességéről.

Hirdetés

A Titanfall 2 bejelentő videó legjobb része volt, amikor az egyik robot egy hatalmas karddal szeletelte fel ellenfelét. Reméltük, hogy ez nem csak show elem, és a Respawn ma be is mutatta azt a Titant, amivel ezt meg lehet majd csinálni.

A fenti trailerben bemutatkozik az egyike az új titan gépeknek. Nem lennénk meglepődve, ha a Ronin lenne majd a közönség kedvence.

A Titanfall 2 megjelenés október 28-án várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Külön öröm, hogy semmilyen pályacsomagért vagy játékmódért nem kell majd fizetni, így aki egy hosszútávú kompetitív élményre vágyik, annak megérheti a vétel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)