A Wii Zapper nem is olyan jó?" /> A Wii Zapper nem is olyan jó?"/>
Hirdetés

A Wii Zapper nem is olyan jó?

|

A Nintendo tegnap tartott konferenciáján bejelentette többek között a Wii-hez tartozó, puska formájú kontrollerét. Úgy tűnik a szerkezet mégsem annyira jó, mint amilyennek az tűnt.

Hirdetés

A Destructoid gameblognak alkalma nyílt kipróbálni a szerkezetet, ám szerintük az nem megy át a vizsgán. A kontroller ugyanis lassan reagál a mozgásra, mintha a puska ólomból lenne, ám súlya mégis pehelykönnyű, így nagyban megnehezítve a célzást. A tesztet végző Colette Bennett saját bevallása szerit néha legszívesebben visszatért volna az eredeti kontrollerekhez. A kontroller egyelőre prototípus, így elképzelhető, hogy a zavaró tényezőket kiiktatják a boltokba kerülésig.

Címkék: #nintendo
Platformok: Nintendo Wii
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)