Hirdetés

Xbox Game Pass PC - kiderült az ár és az első néhány játék

|

Már órákkal a sajtókonferencia előtt fellőtte az Xbox Game Pass PC-s oldalát a Microsoft.

Hirdetés

Ma este 22:00-tól két órán át mesél majd a Microsoft arról, hogy mit tervez a következő egy-két évre. Az előadás keretében megismerhetjük az új szolgáltatásokat, konzolokat és játékokat - már ha nem szivárog ki előtte minden.

Hirdetés

Élesedett az Xbox Game Pass PC-s adatlapja, mely magyarul is elérhető, így tudjuk, hogy a szolgáltatás egy hónapra 1390 forintba fog kerülni a bétaidőszak alatt, de ezt követően ugyanúgy 3000 forintért fizethetünk elő rá, mint az Xbox One-os Game Passre. Most viszont korlátozott ideig kedvezményesen, 300 Ft-ért lehet majd csatlakozni. Ha minden igaz, a teljes árú játékokra 20%, míg a kiegészítőkre 10% kedvezmény lesz érvényesíthető. Természetesen csak azok használhatják, akiknek Windows 10 fut a gépén. 

Az oldalon található videók és képek alapján a 100-nál is több játékot számláló kezdő felhozatalban egyebek mellett a Forza Horizon 4, a Hello Neighbor, a Hellblade: Senua's Sacrifice, a Sea of Thieves Anniversary Edition, a State of Decay 2, a We Happy Few és az ARK: Survival Evolved szerepelnek, a Halo: The Master Chief Collection, a Gears 5 és az Ori and the Will of the Wisps pedig később kerülnek be. Havi szinten fogják majd bővíteni.

Mit szóltok hozzá? Megér nektek ennyit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)