Hirdetés

Xbox One - egymilliárd dollár exkluzív játékokra

|

A Microsoft fontosnak tartja az Xbox One játékfelhozatalát, 1 milliárd dollárt invesztált a next-gen címekbe.

Hirdetés

Az Xbox One bejelentést követően a legnagyobb vád amiatt érte a Microsoftot, hogy kevés játékról ejtettek szót a május 21-én tartott eseményen, bár a cég nem sokkal később kijelentette, hogy az E3-as konferenciájukra (június 10, 18:00) tartogatják a nagy meglepetéseket.

Az OXM magazinnak nyilatkozva Phil Spencer, a Microsoft Game Studios alelnöke és Don Mattrick, az Interactive Entertainment Business elnöke ma kijelentették, hogy a Microsoft nem kevesebb, mint 1 milliárd dollárt fektetett következő generációs konzoljuk, az Xbox One játékfelhozatalába.

Spencer szerint a szám remélhetőleg megnyugtatja majd azokat a rajongókat, akik felrótták a Microsoftnak, hogy az Xbox One leleplezésekor nem a játékokra, hanem a televízióra és egyéb szórakoztató részekre koncentráltak inkább.

Mattrick vette át a szót, aki elárulta, hogy számukra mindig is fontosak voltak az exkluzív címek, ez alól az Xbox One sem kivétel és az emberek őszintén meglepődnek majd, amikor a felhozatalra pillantva kiderül, hogy milyen komolyan is gondolják mindezt.

Mint ahogyan korábban a redmondiak is megerősítették, 15 exkluzív cím (köztük 8 új IP) várható az Xbox One platformra a kiadást követő egy éven belül, amelyek között helyet kapnak nagy slágerek, új ötletek és világszínvonalú alkotók által készített projektek is, amelyekkel reményeik szerint jól teljesítenek majd.

Ti mit gondoltok, milyen nagyszabású, exkluzív címeket jelenthet be az E3 2013-on a Microsoft a Forza Motorsport 5 és a Quantum Break mellett? Egy új Halo, Gears of War, esetleg Fable?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)