Hirdetés

EA Play 2018 - megvan a konferencia pontos időpontja

|

Az EA végre bejelentette, mikor fog kezdődni az idei EA Play.

Hirdetés

Februárban már megtudtuk, hogy a 2018-as EA Play keretein belül leginkább az Anthemen és az új Battlefielden lesz a hangsúly. Ma végre az is kiderült, hogy pontosan mikor startol a konferencia.

Hirdetés

A június 9-én a Hollywood Palladiumban megrendezésre kerülő előadás magyar idő szerint este nyolc órakor kezdődik majd, az élő közvetítést pedig természetesen lehet majd követni a hivatalos EA streameken keresztül. Az EA azt is megerősítette, hogy a sajtótájékoztatóan gameplay videókat is láthat majd a nagyérdemű, és meglepetés bejelentésekre is számíthatunk. Nyilvánvalóan most sem maradunk EA Sports játékok nélkül, az Anthemen és a soron következő Battlefielden kívül ezeknek is betonbiztos helyük van a konferencián. 

Az is biztos, hogy mi nézni fogjuk, és folyamatosan beszámolunk nektek a legfrissebb hírekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)